Cautare

67816 de rezultate pentru "baiatul care sa aruncat de pe podul vii din pitesti" (7.14 secunde)
De la tractoare, la terminal de vinuri.
Podul de peste raul Buzau, de la Maracineni, a intrat in istorie. ßi asta nu ca s-ar fi dat vreo lupta pe acolo si nici ca ar fi descalecat cineva, ci pentru simplul motiv ca a cazut cand a venit viitura si astfel s-a rupt legatura cu Moldova.
Fara tradarea lui nu exista Pasaj In sfarsit, Pasajul Basarab a fost inaugurat, dupa ani de tergiversari cu placuta, majorete si politie calare.Totusi, sapand la baza acestui edificiu care a adus o parte a locuitorilor la exasperare, iar bugetul Capitalei la fundul sacului, gasim un personaj cheie, fara de care aceasta investitie nu putea fi executata.
De pe cea mai mare parte a suprafetelor cultivate cu griu vor fi recoltate in aceasta vara fie doar pierderi, fie, in cel mai fericit caz, griu furajer.
Azi, 25 iulie, este ziua de nastere a prozatoarei si jurnalistei Areta Sandru (n. ... A publicat in scurta ei viata (40 de ani) 6 carti de proza. ... • Jurnal de una singura, Bucuresti, 1980; ... • Glontul de portelan, Bucuresti, 1984; • Magazinul de clepsidre, Bucuresti, 1987;
Teatrul cel Mare, bombardat din greseala la 24 august 1944 O cladire eleganta a fost facuta una cu pamantul la scurt timp dupa ce a fost "victima" bombardamentelor asupra Capitalei in 1944.
Cele 6 proiecte de hotarare care vizeaza planuri de urbanism pentru zone din centrul Capitalei au fost adoptate, marti, de Consiliului General al Municipiului Bucuresti, dupa ce la finele anului trecut fusesera respinse.
Proiectele de interes comun intre Romania si Bulgaria, in perspectiva integrarii europene, fac obiectul cat mai multor seminarii interguvernamentale. Asadar, perioada in care "se parea" ca intre Romania si Bulgaria exista o competitie pentru aderarea la Uniunea Europeana a fost depasita.
Autoritatile locale din Galati sint cu mult sub nivelul celor din Braila. Concluzia apartine presedintelui Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan, fost consilier judetean si ex-director general al societatii Apa-Canal, si a fost trasa dupa ce au fost analizate proiectele majore din cele doua zone.
Reprezentantii de la Bacau ai Partidului Initiativa Nationala cere interventia presedintelui Traian Basescu pentru grabirea lucrarilor de la podul Serbanesti, "La fel ca in cazul podului de la Maracineni".
Compania spaniola Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) SA a castigat un contract in valoare de circa 116 milioane de euro, pentru constructia podului peste Dunare intre Calafat si Vidin, care va uni Romania si Bulgaria, potrivit NewsIn.
Caragiale, iar in 1973 Facultatea de Filologie, sectia romana-italiana. ... Caragiale, insa adevaratul debut se produce cu proza, la Luceafarul, in 1970, fiind prezentata de Fanus Neagu. ... Primele volume de povestiri, Valiza cu zapezi (1977) si Jurnal de una singura (1980), anunta o prozatoare inzestrata cu toate particularitatile literaturii feminine:
Aflate la doar cativa metri de trotuar si neingradite, cele trei panouri electrice de la baza pilonului central de sustinere a Podului Basarab sunt ruginite, nu mai au nici usi si nici carcase de protectie. Aceste panouri electrice apartin Primariei Capitalei, institutie care are in administrare Podul Basarab.
Comisia Europeana a aprobat o finantare de 70 de milioane de euro pentru constructia celui de-al doilea pod peste Dunare intre Romania si Bulgaria, care va lega orasele Calafat si Vidin.
Tramvaiele liniei 34 circula de duminica pe Pasajul Basarab Tramvaiele liniei 34 circula pe Pasajul Basarab incepand de duminica, odata cu deschiderea traficului rutier pe pod, a anuntat Regia Autonoma de Transport Bucuresti.
de ctitori. ... sute de ani edificiile încărcate de ambiţiile lor grandomane, modeste ori întamplătoare. Nici acum, cand păcatele ctitorilor de odinioară ... din urmă, nu am scăpat definitiv de revoluţii creative.
Putin ordona FSB-ului sa se ocupe de securizarea podului Crimeei. Putin a semnat un decret prin care ordona secujrizarea podului din Crimeea. Podul Crimeei e proiectul in care Putin s-a implicat personal dupa anexarea din 2014.
Ba de cele mai multe ori se intinde dincolo de arena de langa Podul Grant si are manifestari ciudate.
Circulatia pe DN 39 Constanta - Mangalia, pe Podul Agigea, va fi restrictionata incepand de astazi, de la ora 18:00, pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de cinci tone, a anuntat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Legatura feroviara de pe Podul Crimeei este puternic avariata dupa explozia care a avut loc sambata si in urma careia o sectiune a podului rutier s-a prabusit in apa, iar un tren-cisterna a luat foc si a ars pe sine.
google-analytics.com